GUCHARDI - ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН!

GUCHARDI - ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН!

ТАЗИ ГОДИНА ПОВЕЧЕ СВАТБИ НЯМА ДА ИМА! 

ДА, АМА НЕ! 


Разбира се, че ще има и то ще бъдат щури напук на извънредните събития, които ни превзеха през последните два месеца. Все още много от вас са стресирани и плахо поглеждат към витрините на бутиците за булчински рокли. В това няма нищо нередно, всеки зрял човек би се замислил върху варианта, в който нещата отново се объркват и забраняват сватбите, и затварят ресторантите, и църквите и скупчването на много хора на едно място и какво ли още не. Направо ми идва да ви укоря как може да сте такива черногледи и песимистични хора и някак си се сещам, че тази ситуация ни хвана още "в пробните".

Много мислихме и много разсъждавахме, докато "търкахме диваните в бутика" и буквално си умирахме от скука. Скуката ни доведе до там, че започнахме да се стреляме с дезинфектантите добре екипирани в шлемове, маски, ръкавици и скафандри (в интерес на истината не знам от къде, но в бутика се завъртя един скафандър)... Ще кажете какво става с новата колекция - след 50-тия уникален модел решихме да спрем, за да си оставим и някой модел за колеция 2023...

Безгрижно и скучно си минаваха дните в бутика след падането на забраните, а аз някак си не се чувствах (I did not feel so) толкова GUCHARDI. Погледнах към скафандъра и си казах: "дръжте се - излитаме в космоса". Казах си ние няма да стресираме своите клиенти и ще им ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН. Веднага ще попитате: КАК? Ей така: ако COVID-19 е причината вашата сватба да бъде отменена, вие може да ни върнете роклята, а ние парите. Ако пък решите да задържите роклята и се наложат допълнителни корекции по нея, ние ще ги направим за своя сметка. За повече информация попитайте на място в нашия бутик! 

За какъв стрес говорим вече! Ние от GUCHARDI не създаваме проблеми, а само много приятни емоции, защото I feel so GUCHARDI! Next Level ;) 

П.п. Понеже знам, че все на някой ще му мине през ума, ами ако верно отменят сватбите, какво ще стане с бутика? - Ще спечелим приза за бутика с най-много булчински рокли в България! 

Пазарувайте си спокойно и се забавлявайте без да го мислите много. Часовника продължава да тиктака... 

Ще кажете, че бутиците фаворизират абитуриентките, но каква е истината?

прочети още

Да бъдем принцеси на собствения си абитуриентски бал е повече от задължително.

прочети още

ул. "Воденска" №1 гр. Асеновград

прочети още
/div>