GUCHARDI - ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН!

GUCHARDI - ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН!

ТАЗИ ГОДИНА ПОВЕЧЕ СВАТБИ НЯМА ДА ИМА! 

ДА, АМА НЕ! 


Разбира се, че ще има и то ще бъдат щури напук на извънредните събития, които ни превзеха през последните два месеца. Все още много от вас са стресирани и плахо поглеждат към витрините на бутиците за булчински рокли. В това няма нищо нередно, всеки зрял човек би се замислил върху варианта, в който нещата отново се объркват и забраняват сватбите, и затварят ресторантите, и църквите и скупчването на много хора на едно място и какво ли още не. Направо ми идва да ви укоря как може да сте такива черногледи и песимистични хора и някак си се сещам, че тази ситуация ни хвана още "в пробните".

Много мислихме и много разсъждавахме, докато "търкахме диваните в бутика" и буквално си умирахме от скука. Скуката ни доведе до там, че започнахме да се стреляме с дезинфектантите добре екипирани в шлемове, маски, ръкавици и скафандри (в интерес на истината не знам от къде, но в бутика се завъртя един скафандър)... Ще кажете какво става с новата колекция - след 50-тия уникален модел решихме да спрем, за да си оставим и някой модел за колеция 2023...

Безгрижно и скучно си минаваха дните в бутика след падането на забраните, а аз някак си не се чувствах (I did not feel so) толкова GUCHARDI. Погледнах към скафандъра и си казах: "дръжте се - излитаме в космоса". Казах си ние няма да стресираме своите клиенти и ще им ГАРАНТИРАМЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН. Веднага ще попитате: КАК? Ей така: ако COVID-19 е причината вашата сватба да бъде отменена, вие може да ни върнете роклята, а ние парите. Ако пък решите да задържите роклята и се наложат допълнителни корекции по нея, ние ще ги направим за своя сметка. За повече информация попитайте на място в нашия бутик! 

За какъв стрес говорим вече! Ние от GUCHARDI не създаваме проблеми, а само много приятни емоции, защото I feel so GUCHARDI! Next Level ;) 

П.п. Понеже знам, че все на някой ще му мине през ума, ами ако верно отменят сватбите, какво ще стане с бутика? - Ще спечелим приза за бутика с най-много булчински рокли в България! 

Пазарувайте си спокойно и се забавлявайте без да го мислите много. Часовника продължава да тиктака... 

Всеки може да си позволи да си закупи бутикова рокля от нас, ушита специално по неговите размери, но не всеки притежава културата, за да му се обърне нужното време и внимание.

прочети още

Ще кажете, че бутиците фаворизират абитуриентките, но каква е истината?

прочети още

Да бъдем принцеси на собствения си абитуриентски бал е повече от задължително.

прочети още

ул. "Воденска" №1 гр. Асеновград

прочети още