Абитуриентки VS Булки (в абитуриентския сезон)

Абитуриентки VS Булки (в абитуриентския сезон)

Бъдеща булка споделя:
"Пролетните булки са обречени в сезона на абитуриентките. Бутиците са се подготвили и се пръскат по шевовете с кой от кой по-богата и разнообразна витрина, въоръжени до зъби с абитуриентски рокли. Цветовете струят от всяка витрина и крещят прелъстявайки нетърпеливи и развълнувани абитуриентки, но не и нас пролетните булки".

---

Случвала ли ви се е следната ситуация: 
Влизате в бутик за официални и булчински рокли и веднага от вратата ви поема лъчезарен, усмихнат и много вежлив служител. Чувствате се прекрасно! Служителят ви пита, какво е вашето събитие, дали ще изпращате абитуриентка или ще има сватба, като това второто сякаш го смотолява, така че ви е трудно да го чуете. Нещо ви светва, но не сте много сигурна какво. Решавате да сте искрена и споделяте, че си търсите булчинска рокля за средата на месец Май, а сега е само началото на Февруари. Служителят се закашля и моли да го извините. Нуждае се от чаша вода и ви оставя да разгледате, а после ви е трудно да го откриете или привличете вниманието му. Сега е зает с някоя абитуриентка. Търсите погледа му, за да го укорите, че вие сте били преди абитуриентката, но той сякаш все се изплъзва и не може да го засечете. Прекарвате още няколко минути, самотни и някак си пренебрегнати, губещи дори желание да направите своята забележка и решавате да продължите своя маратон с другите бутици. За огромно нещастие ситуацията се повтаря още няколко пъти, докато вие рязко губите желание и тонус точно днес да купите вашата рокля пък и знаете, че до месец Май има цели 3 месеца. Служителят "някак си" е усетил, че така ще се получи и ... Разбира се това не променя начина, по който сте се почувствали този ден, който най-вероятно е ден Събота. 

Извод:
Не се чувствайте пренебрегнати и нежелани, а се опитайте да разберете абитуриентките. Те все пак все още учат и ходят на училище и най-подходящия ден от седмицата за избор на тяхната рокля е Събота. Имайки предвид, че това е техния сезон и играете на техен терен. Дори съдията в лицето на бутиците им фаворизира. Изхода на този двубой изглежда обречен, НО GUCHARDI подсказва - учениците учат от Понеделник до Петък, а в Неделя ходят на кино с приятели. Аз виждам 6 удобно възможности да получите, това което търсите, поднесено с нужното отношение и внимание от страна на служителите и дизайнерите на бутиците. Бъдещи булки, възползвайте се, но избягвайте съботния ден, защото абитуриентките атакуват. 1 ден за тях - 6 дни за вас! 

Оставям на вас да прецените крайния резултат на срещата. GUCHARDI e 7 от 7 ;) 

Всеки може да си позволи да си закупи бутикова рокля от нас, ушита специално по неговите размери, но не всеки притежава културата, за да му се обърне нужното време и внимание.

прочети още

Да бъдем принцеси на собствения си абитуриентски бал е повече от задължително.

прочети още

ул. "Воденска" №1 гр. Асеновград

прочети още