Откриване на Ателие GUCHARDI

Откриване на Ателие GUCHARDI

Поради бурното развитие и нарастващи нужди за бързо и качествено обслужване на своите клиенти, бутик "GUCHARDI" откри свое собствено ателие. Така се стремим да спестим на своите клиенти идващи от далечни краища на България средства, време и усилия, като им предложим поправки и корекции в рамките на два часа. Ателието работи както за нуждите на бутика, така и за всички хора закупили роклите си от други магазини в града, както и за нуждите на местното население. Винаги е било важно да облагородяваме средата, в която развиваме своя бизнес. Ползите за обществото са нашата движеща енергия и мотивация при вземането на важни решения по пътя ни за развитие. 

Ателието е оборудвано с висок клас мултифункционални машини от ново поколение, които ни позволяват да извършваме голям брой разнообразни и качествени манипулации и шивашки услуги. Благодарение на тази своя придобивка имаме възможността да предложим по-високо качество на своите изделия, по-бърза реакция в/при спешни ситуации, по-достъпни цени и по-голямо разнообразие от модели. Професионалистите, които работят в него са винаги приветливи и с най-голяма радост ще откликнат на вашите нужди и желания. Очакваме ви!

Всеки може да си позволи да си закупи бутикова рокля от нас, ушита специално по неговите размери, но не всеки притежава културата, за да му се обърне нужното време и внимание.

прочети още

Ще кажете, че бутиците фаворизират абитуриентките, но каква е истината?

прочети още

Да бъдем принцеси на собствения си абитуриентски бал е повече от задължително.

прочети още