Доставка

Скъпи клиенти,

Молим Ви да имате предвид следните Търговски Условия за пазаруване в нашия електронен магазин:

I. Партньори:

1.При доставки на територията на страната ГУЧАРДИ ЕООД работи и използва, единствено и само, куриерските услуги на Еконт Експрес ООД, като се съобразавя с тяхното работно време, практики на работа, срокове за доставка и тарифи за предлаганите куриерски услуги до адрес и офис. 

2.При доставки извън територията на страната в ЕС (Европейския Съюз) ГУЧАРДИ ЕООД работи и използва, единствено и само, куриерските услуги на СПИДИ АД и се съобразавя с тяхното работно време, практики на работа, срокове за доставка и тарифи за предлаганите куриерски услуги до адрес.

II. Срок за доставка:

1. На територията на Р. България: 1 работен ден, освен когато в категорията не е упоменато друго.
А/ При заявки от Понеделник до Четвъртък, направени до 17:00 часа, изделията ще бъдат доставени на следващия работен ден. При заявки направени в Петък до офис на Еконт, изделията ще бъдат доставени в Събота (всички офиси на Еконт работят до 13:00 часа в съботните дни). Това не се отнася до заявките направени до адрес, които ще бъдат доставени съответно в Понеделник. 

Б/ Всички направени заявки в Събота и Неделя се подготвят в Понеделник и доставят във Вторник. 

2. На територията на ЕС (Европейски Съюз): 2-6 работни дни

III. Опаковка: 

В зависимост от обема на заявените артикули, опаковките ще бъдат съобразени, но при всички случаи достатъчно надеждни, за да извършат основната си цел, за безопасен превоз и цялост на стоките.

IV. Доставка: 

Всяка доставка е придружена с опцията "преглед преди заплащане". При приемане на стоката клиентът подписва придружаващите документи. Приемането на стоката и подписването на документите може да се извърши и от трето лице. За такова се приема всяко лице, различно от клиента, което се намира на посочения адрес и приема доставката.

В случайте, когато клиента е възпрепят да получи заявката си до адрес или от офис на Еконт има възможност да го направи в рамките на 7 календарни дни. Ако клиента има уважителни причини този срок да бъде удължен, трябва да се свърже веднага с представител на ГУЧАРДИ и да информира за създалата се ситуация. В противен случай изделието ще бъде върната обратно, а профила на клиента ще бъде премахнат със забрана за последващи заявки. Предоставянето на грешни данни ще доведе до същите негативни последици. 

V. Право на връщане:

Клиентът има право да откаже получаването на заявената стока при наличие на дори само едно от следните условия:

  • Доставените артикули очевидно не съответстват на поръчаните;
  • Сумата, която клиентът трябва да плати с наложен платеж, е различна от дължимата сума на поръчката;
  • Клиентът желае да замени поръчаните артикули;
  • Клиентът желае да върне поръчаните артикули.

Замяна на поръчана стока се изпълнява след писмено заявено по емейл желание за замяна не по-късно от 3 работни дни от датата на получаване на стоката.

Връщане на доставена стока, без да се дължи обещетение или неустойка, се допуска след писмено заявено желание за връщане не по-късно от 3 работни дни след получаване на стоката.

В случай на замяна или връщане на доставена стока, артикулите следва да се върнат в добър търговски вид, с ненарушени оригинални опаковки и придружени от оригиналните документи - фактура или стокова разписка, касов бон.

Стоката, подлежаща на замяна или връщане, се изпраща от клиента обратно до подателя - ГУЧАРДИ, използвайки данните предоставени в товарителницата при получаване на стоката. В случай на товарителницата не е налична, стоката следва да бъде върната до офис на Еконт: Пловдив - Капана, получател: ГУЧАРДИ - Георги Марков, тел.: 08799 08799. 

Когато клиентът желае замяна или връщане на стоката, транспортните разходи до посочения адрес (офис на Еконт) са за негова сметка. При несъответствие на поръчана и доставена стока транспортните разходи са за сметка на ГУЧАРДИ ЕООД

Възстановяване на платените суми при плащане с наложен платеж: сумата за върнатата стока се изпраща на посочения от клиента адрес на доставка.

ГУЧАРДИ ЕООД има право да не възстанови заплатената сума, ако е нарушено поне едно от посочениете условия за връщане на стока. 


VI. Цена на куриерските услуги:

 
1.Всички публикувани в електронния магазин артикули са без включени куриерски разноски до офис на Еконт или адрес. При доставката клиента има право да ползва услугата "преглед преди заплащане" на "наложения платеж". При отказ на заявения артикул от страна на клиента, цената за връщането се покрива от него. Цената на куриерските разноски се определя от тарифите на съответния спедитор.


VII. Други:

ГУЧАРДИ ЕООД, запазва правото си да променя настоящите Търговски Условия за пазаруване при наличието на основателни причини и промени в бизнес средата, както и да откаже доставка на стока до клиент при наличието на некоректно поведение в предходни заявки, на същия. 


Благодарим Ви за гласуваното доверие! 
Екип GUCHARDI